DIAMANTBOREN & DIAMANTZAGEN IN HET WESTLAND​

Woont u in het Westland of omstreken en zoekt u een professioneel bedrijf voor boor-, zaag- en freeswerk? Hebt u een ventilatiekanaal, nieuwe deur, raamopening of elektraleiding nodig? Wij staan voor u klaar.

Als diamantboor- en zaagspecialist is de Gebr. van der Tang een begrip in het Westland en omstreken. Of het nu gaat om een kleine klus als het uitboren voor de afzuigkap of om een grote opdracht als het betonzagen voor een nieuwbouwproject. Bij ons is bijna elke diameter mogelijk, en werk in bijna elk materiaal. Wij boren, zagen en frezen met diamantgereedschap in beton, metselwerk, asfalt, gips en (natuur)steen.

IMG_1927
IMG-20180321-WA0001

Professioneel zagen & boren

Bedrijven en particulieren zijn onze belangrijkste klanten, en elke klant krijgt onze volledige aandacht. Door veel ervaring in o.a. ministeries, voedselwaren bedrijven en natuurlijk bij mensen thuis, hebben wij als regel zeer netjes te werken. Met zo min mogelijk stof en wateroverlast. Met ons gebruik van hoge kwaliteit professioneel diamantgereedschap garanderen wij u dat wij de klus niet alleen snel, maar ook zorgvuldig voor u uitvoeren. Op tijd en altijd volgens planning.

Veelvoorkomende diamantboringen

● Boren voor vloeren, wanden en plafond
● Boren voor riolering, afzuigkap, droger
● Boren voor een openhaard
● Boren voor verankering
● Boren voor verlichting
● Boren in beton en asfalt

Ook voor het zagen in verschillende materialen en dieptes en het sleuven trekken voor de elektra is er bij ons veel mogelijk.

IMG-20180321-WA0002

Veelvoorkomende zaagwerkzaamheden

● Zagen van vloeren, wanden en balken
● Zagen van leidingen
● Zagen van sparingen voor trapgaten en liftschachten
● Zagen van deurkozijnen & raamkozijnen van sparing
● Zagen van kruipluiken

Verder kunnen wij professioneel frezen in wanden en vloeren voor waterleidingen, elektraleidingen, afvoerleidingen en cv-leidingen. Mocht u bijzondere wensen hebben, laat het ons dan weten. Maatwerk is onze specialiteit.

Hulp nodig bij het boren, zagen of frezen in het Westland? Of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen?