Hovenierswerk & tuinverzorging in het Westland

Met frisse ideeën voor uw tuin staan wij als hovenier voor u klaar. Verrassend, innovatief en met oog voor detail. Voor ons is niets te gek —  de aanleg van beplanting, sierbestrating, tuinverzorging of een complete tuin makeover. Bij ons kan het allemaal!

Professioneel tuinontwerp

Het aanleggen van een nieuwe tuin of een tuinmetamorfose begint bij een tuinontwerp. En een mooie tuin waarin de klant zich thuis voelt begint bij goed luisteren. Vertel ons uw tuinwensen en wij maken voor u een maatwerkontwerp. Houdt u van tuinieren of wilt u liever een onderhoudsvrije tuin? Wilt u een klassieke of een moderne tuin? Een kindvriendelijke of stijlvolle tuin? Of hebt u nog geen duidelijk beeld van de tuin die u wenst? Geen zorgen. Wij adviseren u tijdens het gehele ontwerpproces, zodat u de tuin krijgt die perfect bij u past.

Professioneel tuinonderhoud

Uw tuin vraagt de nodige aandacht. Zelfs wanneer u een onderhoudsvrije tuin heeft, dan is er door het wisselen van de seizoenen genoeg werk te doen. U hebt niet altijd tijd of zin om in de tuin te werken. Bovendien zijn er altijd tuinklussen die u liever door een professional laat uitvoeren. Onze hoveniers staan voor u klaar. Wekelijks, maandelijks of meerjaarlijks? Kleine of grote klussen? U bepaalt zelf hoe vaak in het jaar de Gebr. van der Tang bij u het tuinonderhoud komt verzorgen, en welke klussen u door ons laat uitvoeren.

Aanvraag

Afgeronde opdracht

Een kleine greep uit het tuinonderhoud dat wij voor u kunnen doen:

Bomen, hagen en beplanting snoeien
Onkruid verwijderen / onkruidvrij maken van de tuin
Terras en oprit reinigen
Sierbestrating
Winterklaar maken van de tuin
Verplanten en bemesten van de tuin

Tuinmetamorfose of tuinaanleg

Speelt u met het idee om uw tuin een complete makeover te laten geven? Of heeft u een nieuwe tuin nodig? Voor de aanleg of renovatie van uw tuin denken wij van de Gebr. van der Tang graag met u mee! Van de chique tot de budgetgebonden tuin. Bespreek met ons uw wensen en wij leggen de tuin aan die u wenst. Dit begint bij een tuinontwerp op maat. Vooraf bespreken wij met u de planning en de kosten. Alles doen wij in samenspraak met u. Stapsgewijs werken wij met u toe naar de tuin van uw dromen.

Hulp nodig voor uw tuin in de omgeving van het Westland? Bel nu!

14062010026

Is uw woning in het Westland toe aan nieuw voegwerk?