VOCHTWERING & VOCHTBESTRIJDING IN HET WESTLAND​

Vochtproblemen

Een van de vervelendste problemen om in eigen huis te ontdekken. Ze zijn niet alleen schadelijk voor uw huis, maar ook voor u en uw eventuele medebewoners. Hebt u last van een vochtprobleem? Ons advies: los dit niet zelf op en laat hier een ervaren vochtbestrijder naar kijken.

Hebt u een vochtprobleem in het Westland, schakel dan de Gebr. van der Tang in voor professionele vochtwering en vochtbestrijding. Vochtwering is het tegenhouden of reguleren van vochtoverlast in wanden, vloeren of gevels. We zullen uw huis onderzoeken om de oorzaak van het vochtprobleem te achterhalen. Hebben we de oorzaak gevonden, dan passen we de juiste vochtbestrijdingsmethode toe zoals hydrofoberen. Wij zorgen ervoor dat de vochtoverlast snel verholpen is, en u weer met een gerust hart uw woning kunt bewonen.

Oorzaken van vochtproblemen

Bij optrekkend vocht trekt grond- en regenwater via de fundering en het metselwerk het huis naar binnen. De gevolgen verlopen geleidelijk, maar zijn drastisch: donkere schimmelplekken, vochtschade, een kouder huis en een vieze, muffe geur. Ook het beton en de houten balken zullen gaan rotten. Als u hier niets aan doet worden de gevolgen alleen maar erger. Vaak ligt de oorzaak bij een gebrek in het fundament of een stijging van het grondwaterpeil. Voor het bestrijden van optrekkend vocht bieden wij verschillende oplossingen, bijvoorbeeld het waterdicht maken van funderingen.

Bij doorslaand vocht, ofwel verticale vochtdoorslag, slurpt de buitenmuur als het ware regenwater op, waarna het vocht zich verder verspreidt in de muren. Ook in de binnenmuren kunnen vochtplekken en lekkage ontstaan. Wordt hier niets aan gedaan, dan zal de waarde van uw woning dalen als gevolg van aangetast materiaal. De oorzaak van doorslaand vocht is vaak te wijten aan slecht voegwerk en metselwerk in combinatie met hevige regenval. Oplossingen voor doorslaand vocht zijn onder andere nieuw voegwerk en/of metselwerk, en het hydrofoberen / impregneren van de gevel. Doorslaand vocht kunt u voorkomen met regelmatig gevelonderhoud.

Vertel ons over uw lekkageprobleem en wij komen graag bij u langs om uw woning te onderzoeken. Wij vervangen onder andere lood bij schoorstenen en aanbouwen. Dit zijn vaak de punten waar lekkage ontstaat. Als erkend vochtbestrijdingsbedrijf in het Westland bieden wij u altijd de beste oplossing voor vochtproblemen van buitenaf!

Hebt u een vochtprobleem in uw huis in het Westland?