Gevelonderhoud

Professioneel gevelonderhoud in het Westland

Een goed onderhouden gevel is een lust voor het oog. Maar gevelonderhoud is niet alleen belangrijk voor het uiterlijk van uw woning. Door regelmatig uw gevel te laten onderhouden voorkomt u toekomstige schade, zoals scheuren, lekkage en permanente verkleuring. Dat kan u zo een hoop kosten besparen op een complete gevelrenovatie of gevelreiniging. Gebr. Van der Tang verzorgt gevelonderhoud in de regio Westland en is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het herstel van gevels. Tijdens het gevelonderhoud kijken wij naar eventuele schade en naar de staat van het voegwerk.

Soorten gevelonderhoud
Welke soort gevelonderhoud uw woning het beste kan gebruiken, hangt af van de conditie van uw gevel. Ons advies luidt: hoe meer goed uitgevoerd onderhoud u laat uitvoeren, hoe beter de staat van uw gevel wordt.

 

Er zijn diverse soorten gevelonderhoud:

● Gevelreiniging
● Opnieuw voegen van de gevel
● Impregneren / hydrofoberen van de gevel
● Graffiti verwijderen

Weet u niet welke soort onderhoud uw gevel het beste kan gebruiken? Uiteraard komen wij van de Gebr. Van der Tang graag bij u langs voor een gevelinspectie, zodat u ontdekt wat voor onderhoud uw gevel nodig heeft.

Naast de verschillende soorten gevelonderhoud (voegen, reinigen en impregneren) kunt u bij de Gebr. Van der Tang ook terecht voor vochtwering, tuinonderhoud, tuinontwerp en diamantboren.

behandelde gevel

Is de gevel van uw woning toe aan een onderhoudsbeurt?