Over de Gebr. van der Tang

Hulp nodig bij uw gevel, huis of tuin? Wij stellen uw wensen centraal. Wij zijn de Gebr. van der Tang: vindingrijk, vakbekwaam en veelzijdig. Herstellers van gevels, creatieve hoveniers, vochtbestrijders met visie. Uw klus heeft onze aandacht.

Wie wij zijn

Ons bedrijf is in 1979 opgericht door André van der Tang. Zijn drie zoons zijn op jonge leeftijd in het bedrijf komen werken. Samen hebben zij hun specialismen gebundeld die gehoor geven aan de bouwwensen rond huis en tuin — van een vernieuwde gevel tot een droomtuin op maat gemaakt. Als allround familiebedrijf zijn wij ruim 40 jaar een toonaangevende partij in het Westland, voor bewoners en zakelijke klanten. Wij werken hard en vakkundig om de gevels, huizen en tuinen weer om te toveren tot een mooie en strak ogende leefomgeving. Iedere dag weer, en met plezier!

Wat is ons streven?

Om de hoogste kwaliteit te handhaven en tegelijkertijd de verwachtingen van de klant op alle niveaus te overtreffen. Waar mogelijk maken wij onze materialen zelf, zodat wij de kwaliteit leveren die de klant van ons verwacht. Daarnaast bieden we iedere klant een op maat gemaakte service. Van advies over de voegkleur van een gevel tot aan de aanleg van een complete tuin. 

Ontzorgd met advies

Wij garanderen dat u door ons snel en vakkundig wordt geholpen. Graag komen wij bij u langs voor passend advies.

Veilig & verantwoord

Ons bedrijf is op alle fronten gediplomeerd waaronder V.C.A en steiger monteur. U bent verzekerd van een betrouwbare partner voor uw gevel- en tuinproject.

Onze locatie

Ons bedrijf is gevestigd in de Franklinstraat te ’s Gravenzande. Hier is onze opslag van materialen en bereiden wij ons werk voor.

Wilt u meer voorbeelden van ons werk zien?