Gevelreiniging verhoogt de waarde van uw woning​
Een grondige reinigingsbeurt doet wonderen voor de uitstraling van uw gevel. Ook draagt gevelreiniging bij aan de levensduur van uw woning. Door uw gevel regelmatig te reinigen voorkomt u dat vuil en groene aanslag gaan groeien op de gevel. Bij vorst kan dit gaan uitzetten, waardoor er scheuren in uw gevel kunnen ontstaan. Waterschade en lekkage liggen dan al gauw op de loer. Gevelreiniging is om deze reden een duurzame investering die uw woning niet alleen een prachtige uitstraling geeft, maar ook in waarde doet stijgen.

Professionele gevelreiniging in regio Westland Gevelreiniging door Gebr. Van der Tang

Bij een gevelreiniging zullen wij de gevel zandstralen: een grondige methode waarbij vocht in combinatie met een straalmiddel onder lage druk tegen uw buitenmuur wordt aangespoten. Elke steen vereist een andere zandstraalmethode, dus maken wij gebruik van moderne zelf instelbare apparatuur. Zo verwijderen wij alleen het vuil van de steen en blijft de toplaag behouden. Dankzij deze methode ziet uw gevel er straks weer schoon en stralend uit!​

Een gevelreiniging van de buitenmuur hoeft niet veel tijd in beslag te nemen, maar moet wel vakkundig worden afgehandeld. Wordt het niet goed uitgevoerd, dan kan de gevel beschadigd raken door de grote kracht van het zandstralen. Bij ons bent u ervan verzekerd dat de professionele gevelreiniging netjes gebeurt, zodat u lang kunt genieten van een prettige aanblik van uw woning in het Westland of omstreken.

Bescherm uw gevel door professioneel impregneren
Gevels hebben te lijden onder de wisselende weersomstandigheden. Daardoor kan er erosie optreden. Na het reinigen van uw gevel adviseren wij u daarom de gevels te laten behandelen met een beschermend professioneel impregneermiddel. Dit doen wij graag voor u.

Last van graffiti op uw gevel? We verwijderen het graag voor u.
Graffiti verwijderen van uw woning
Voor sommigen een kunst, maar voor velen een nachtmerrie: graffiti op de muur. Zeker als het de muur van uw eigen woning betreft. Ons advies is: ga niet zelf aan de slag om het proberen te verwijderen. Door de vloeistof die u gebruikt kan de muurverf nog verder in de stenen trekken.

Schakel ons in en wij verwijderen de graffiti op professionele wijze van uw woning in het Westland. Dit wordt meestal gedaan via een speciaal oplosmiddel, water en een hogedrukspuit. Bij bepaalde soorten muurverf voldoet het standaard reinigen niet en gebruiken we chemische reinigingsmiddelen voor het weghalen van graffiti. Deze middelen zorgen voor een speciale laag over de gevel, die voorkomt dat graffiti in de toekomst op de muur blijft zitten.

Is uw woninggevel in het Westland toe aan professionele reiniging?